بلک‌بری در سه ماهه‌ی سوم سال مالی ۲۰۱۵ بیش از ۷۰۰ هزار دستگاه گوشی هوشمند فروخته، اما اطلاعاتی در مورد تعداد گوشی‌های هوشمند پریو فروخته شده ارائه نداده است. البته با توجه به اینکه تنها سه هفته در این سه ماه گوشی پریو در دسترس علاقمندان بوده است بعید به نظر می‌رسد که تعداد زیادی از این ۷۰۰ هزار دستگاه گوشی مربوط به فروش پریو باشد.

اما این عملکرد مانع از افت ۲۳۶ میلیون دلاری درآمد بلک‌بری نشده است که نشان از افت ۳۰ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته دارد. سهامداران این شرکت در کمال تعجب از این مقدار افت رضایت داشتند چرا که انتظار می‌رفت درآمد بلک‌بری افتی بسیار بیشتر از مبلغ ۲۳۶ میلیون دلار داشته باشد. تحلیل‌گران وال استریت پیش‌بینی می‌کردند که افت درآمد بلک‌بری در این سه ماه به قدری باشد که باعث افت ۱۴ سنتی ارزش سهام آن‌ها شود اما بلک‌بری بر پیش‌بینی‌ها غلبه کرد و ارزش سهامش تنها ۳ سنت افت کرد.

در نتیجه ارزش سهام بلک‌بری ۸ درصد رشد کرد اما نمی‌توان از افت ۲۵ درصدی ارزش سهام این شرکت نسبت به سال گذشته صرفنظر کرد. با این حال امید به آینده در این شرکت قوت گرفته است.

کمپانی بلک‌بری که در واترلوی کانادا واقع شده، ظاهرا در حال رشد است. تصمیم آن‌ها مبنی بر معرفی گوشی اندرویدی ممکن است باعث خدشه‌دار شدن غرور برخی از سهامدارانی که امیدوار بودند بلک‌بری از سیستم عامل اختصاصی خود بهره ببرد، شده باشد اما به نظر می‌رسد وارد شدن به بازاری که توسعه یافته و شکل گرفته تصمیمی درست برای آینده‌ی بلک‌بری بوده است.

بلک‌بری فعالیت‌های خود در رابطه با آینده را آغاز کرده و در زمینه‌های نرم‌افزاری بسترهایی را برای کار خود در آینده فراهم کرده است تا در صورت شکست خوردن در زمینه‌های سخت‌افزاری بتواند خود را سر پا نگه دارد.

هر چند در حال حاضر و در آینده‌ی نزدیک به نظر می‌رسد تصمیم بلک‌بری برای ورود به بازار گوشی‌های هوشمند اندرویدی صحیح بوده است اما باید این شرکت قبل از آن که سهامدارانش آن را ترک کنند برنامه‌ای واضح برای آینده را آماده کند. به نظر می‌رسد بلک‌بری گوشی دوم اندرویدی خود را نیز در ادامه معرفی خواهد کرد اما باید قبل از معرفی گوشی جدید به فکر رفع ایرادات نرم‌افزاری موجود باشد تا بتواند جایی برای خود در این بازار دست و پا کند.