آزمایشاتی از طرف Android Central روی این گوشی صورت گرفته تا پاسخی دقیق به این پرسش ما داده شود.
با استفاده از دوربین اینفرارد Flir، میزان دمای تولید شده توسط پردازنده این گوشی، در شرایط مختلف مورد بررسی قرار گرفته شده است. در محیط دفتری این شرکت که دمای آن ۷۶ درجه فارنهایت بوده، نکسوس ۶P در حالت Doze دمایی بالغ بر ۸۲ درجه ای را از خود تولید کرده است. پس از استفاده ۱۰ دقیقه ای از گوشی که شامل ۵ دقیقه اجرای بازی بوده، دمای نکسوس ۶P تا ۹۹٫۲ درجه بالا رفته است. انجام تست های بنچمارک توانسته حرارت گوشی را تا بالای ۱۰۰ درجه نیز پیش ببرد که در طول تمام این کارها، گوشی نتوانست از مرز ۱۰۴٫۵ درجه بالاتر برود. به نظر گوشی مورد بحث ما بسیار داغ است… اما در واقع اینطور نیست!
با همین آزمایشات مشابه بر روی پرچمدار سامسونگ، گلکسی اس ۶ اج که با تراشه اگزینوس تولید می شود، حرارتی بالغ بر ۱۲۰ درجه فارنهایت تولید شده است که در مقایسه با نکسوس ۶P بسیار بالاتر قرار می گیرد. نکسوس ۶P در هنگام استفاده داغ می شود، اما نسبت به دیگر تلفن های هوشمند ( بدون در نظر گرفتن نوع تراشه ) حرارت کمتری تولید می کند که این موضوع باعث ایجاد اطمینان خاطر برای ما در هنگام استفاده از این تلفن هوشمند می شود.
با مشاهده تصاویر انتهای مطلب، می توان دید که بیشتر حرارت تولید شده توسط این گوشی، در اطراف دوربین و سنسور اثر انگشت تولید شده است. iFixit هنوز این گوشی را مورد کالبد شکافی قرار نداده، اما با دیدن این تصاویر می توان فهمید که تراشه این گوشی در قسمت بالایی گوشی قرار گرفته است.
بنابراین اگر به دنبال خرید تلفن هوشمند جدیدی هستید و نکسوس ۶P توجه شما را جلب کرده است، باید به شما این اطمینان را بدهیم که این گوشی از مشکلات داغ شدن بیش از حد رنج نبرده که این یک مورد مثبت قلمداد می شود. با توجه به این مساله که برای کاربران گرفتن بنچمارک و استفاده های سنگین به منظور به چالش کشیدن گوشی امری نامعمول است، دمای این گوشی در طول روز و کارکرد معمولی، از مرز ۱۰۰ درجه فارنهایت تجاوز نخواهد کرد.
نظرات