اولین تلفن مجهز به صفحه نشکن
موتورولا برای صفحه نمایش Droid Turbo 2 از ۵ لایه مجزا استفاده کرده تا خطرات احتمالی که ممکن است در هنگام پرت شدن تلفن به صفحه وارد شود را به حداقل برساند. اولین لایه ShatterShield، یک لایه آلومینیومی است که صفحه نمایش قابل انعطاف AMOLED بر روی آن قرار گرفته است. پس از آن صفحه ای قرار گرفته که موتورولا آن را Dual Layer نامیده و وظیفه آن جذب شوک های وارد به صفحه است. لایه های چهارم و پنجم وظیفه محافظت از صفحه نمایش در برابر خش و … را دارند.
باتری با طول عمر ۴۸ ساعته
تلفن های موتورولا همیشه به داشتن باتری های قدرتمند مشهور بوده اند. Turbo 2 نیز از این قاعده مستثنا نیست و دارای یک باتری ۳۷۶۰ میلی آمپری است. این باتری با یک بار شارژ می تواند تا دو روز کامل شارژدهی داشته باشد.
چیپست Snapdragon 810
Droid Turbo 2 به جدیدترین چیپست Qualcomm یعنی Snapdragon 810 مجهز شده که دارای ۸ هسته با فرکانس ۲ گیگاهرتز است. پردازش گرافیکی این تلفن نیز بر دوش Adreno 430 با ۶۰۰ فرکانس مگاهرتز است.
پشتیبانی از شارژ سریع
در دنیای گجت های همراه، داشتن یک باتری قدرتمند یک مزیت بسیار مهم محسوب می شود اما این به تنهایی کافی نیست. باید گفت اکثر تلفن های دارای باتری های پرقدرت بسیار کند شارژ می شوند. خوشبختانه Droid Turbo 2 از شارژ سریع پشتیبانی می کند و با ۱۵ دقیقه شارژ می توانید ۱۳ ساعت مکالمه داشته باشید.
ابعاد زیاد نسبت به صفحه نمایش
قاعدتا تولید کنندگانی که تلفن های دارای صفحه نمایش بزرگ تولید می کنند با کاهش دادن ابعاد تلفن و کم کردن مرز صفحه و بدنه این مسئله را بر طرف می کنند. اما متاسفانه موتورولا به این نکته توجهی نکرده و منجر به این شده که Droid Turbo 2 حتی از G4 با صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی نیز بزرگ تر باشد. البته می توان گفت این مورد نیز یکی از ابتکارات موتورولا در بین تلفن های رده بالای بازار است!
محافظ رطوبت
Droid Turbo 2 به هیچ وجه یک گوشی ضد آب نیست اما می تواند در برابر رطوبت و میزان کم آب مثل شرایط بارانی مقاوم باشد.
قابلیت شارژ بی سیم
اگرچه موتورولا در کنار Droid Turbo 2 هیچ شارژر بی سیمی عرضه نمی کند اما باید گفت که این تلفن از هر دو شارژ بی سیم PSA و Qi پشتیبانی می کند.
استفاده از ۵ میکروفون برای کاهش نویز صدا!
اکثر تلفن های هوشمند رده بالا از ۳ میکروفون برای ضبط صدا استفاده می کنند. حتی در تلفن های لومیا نیز نهایتا ۴ میکروفون دیده می شود. اما تلفنی که موتورولا طراحی کرده دارای ۵ میکروفون است تا بتواند صدا را با کمترین میزان نویز دریافت و ارسال کند.
حداقل حافظه ۳۲ گیگابایتی
با افزایش کیفیت دوربین ها و محتوای چند رسانه ای دیگر کمتر تلفنی با حافظه ۱۶ گیگاباتی عرضه می شود. موتورولا نیز پرچمدار خود را در مدل های ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی تولید و عرضه می کند. علاوه بر این Turbo 2 از اسلات microSD نیز پشتیبانی می کند و با کارت حافظه هایی که با ظرفیت ۲۰۰ گیگابایتی نیز در بازار به فروش می رسند، نگرانی برای میزان فضای ذخیره سازی وجود ندارد.
دوربین ۲۱ مگاپیکسلی
Driod Turbo 2 از یک سنسور ۲۱ مگاپیکسلی Sony IMX 230 با لنز f/2.0 بهره می برد. همچنین این دوربین از تشخیص چهره و فوکوس خودکار پشتیبانی می کند. گفتنی است که دوربین سلفی این تلفن نیز یک لنز ۵ مگاپیکسلی است.
بدنه با سه جنس متفاوت
موتورولا دست خریداران را برای انتخاب جنس تلفن خود باز گذاشته و ۳ حق انتخاب برای آن ها قرار داده است. بنابراین می توانید Droid Turbo 2 را با کاور پشتی نایلون بالستیکی، چرم و یا گریپ نرم خریداری کنید.
بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی موتورولا، مدل ۶۴ گیگ Droid Trubo 2 با قیمت ۷۲۰ دلار و مدل ۳۲ گیگ آن نیز با قیمت ۶۲۴ دلار به فروش خواهد رسید.
نظرات