اسمارت فونهای پازلی امروزه به یکی از هیجان آورترین موضوعات در دنیای فناوری تبدیل شده اند و علاوه بر شرکت گوگل که در حال کار بر روی گوشی ماژولار پروژه آرا است، شرکت دیگری نیز به فکر طراحی محصول مشابهی افتاده است.
گوشی هوشمند PuzzlePhone در دسامبر سال 2014 میلادی به عنوان رقیبی جدی برای پروژه آرای گوگل معرفی شد و اکنون شرکت فنلاندی طراح این گوشی، کمپین جدیدی را در سایت Indeigogo راهاندازی کردهاند تا سرمایه مورد نیاز برای تولید و فروش این محصول را جمع آوری کنند.
گوگل تصمیم دارد پروژه آرا را به عنوان اسمارت فونی تولید کند که از چندین ماژول و قطعه قابل تعویض مختلف تشکیل شده است، اما پازلفون استراتژی متفاوتی را در پیش گرفته است. این گوشی تنها از سه ماژول تشکیل شده است و هر یک از این سه ماژول سایر قطعات گوشی را به صورت دستهبندی شده در خود جای میدهند.
مهمترین اجزای الکتریکی در ماژول Brain گوشی گنجانده شدهاند: پردازنده، پردازنده گرافیکی، رم و حافظه داخلی. تیم طراح پازل فون معتقدند این ماژول اصلی در واقع همان قطعهای که کاربران به صورت پیوسته به ارتقا و تعویض آن علاقه دارند. ماژول Spine نیز از نمایشگر، اسپیکرها و میکروفون گوشی تشکیل میشود. باتری گوشی نیز در ماژول Heart تعبیه شده است.
در مقایسه با پروژه آرا، این گوشی کمی از حالت صرفهجویانه فاصله گرفته است، زیرا کاربران مجبورند برای مثال در صورت نیاز به تعویض اسپیکر گوشی، ماژول Spine را به طور کامل تعویض کنند در حالیکه ممکن است نیازی به ارتقای میکروفون نباشد. در هر حال به نظر میرسد همین ویژگی چیزی است که پازل فون را به محصولی واقعی نزدیک کرده است.
این گوشی با مشخصاتی همچون نمایشگر 5 اینچی، با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل، یک پردازنده هشت هستهای همراه با رم سه گیگابایتی، دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی و دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی مجهز شده است. این گوشی همراه با سیستم عامل اندروید مارشمالو 6.0 به بازار عرضه خواهد شد.
نسخه پایه این گوشی با حافظه داخلی 16 گیگابایت به فروش خواهد رسید. با این حال اگر کاربران به حافظه بیشتری نیاز داشته باشند، میتوانند با پرداخت 100 دلار بیشتر، نسخه 32 گیگابایتی این گوشی را خریداری کنند. قیمت مدل 64 گیگابایتی پازل فون نیز 777 دلار است. این گوشی تا پیش از سپتامبر سال 2016 به بازار عرضه نخواهد شد.
نظرات