اچ تی سی شرکتی ست که اولین دستگاه نکسوس جهان را تولید کرده است. اسمارت فون نکسوس وان در سال 2010 توسط این شرکت تولید شد و از آن تاریخ تا کنون، شرکت گوگل و اچ تی سی هیچ همکاری خاصی در زمینه تولید اسمارت فون با یکدیگر نداشتند تا زمانی که در سال 2014 برای تولید تبلت نکسوس 9 به همکاری پرداختند. گوگل معمولا همکاران OEM خود را تغییر می دهد اما به نظر می رسد سلایق خاص خود مانند همکاری با ال جی و به طور همزمان، شرکت هواوی را از دست نمی دهد.
تولید نکسوس 6X برای هواوی اهمیت زیادی داشت چرا که حداقل پرچم این شرکت را در بازار غرب به اهتزاز در می آورد. حضور هواوی در آمریکا به شکل خاص گسترده نشد اما نام هواوی در آمریکا یک نام کاملاً بیگانه نیز به حساب نمی آمد. پرستیژ ساخت یکی از اسمارت فون های گوگل باعث شد که هواوی در بازار جهانی به یک شرکت معتبر تبدیل شود. این اتفاق باید برای شرکت اچ تی سی نیز می افتاد چرا که این شرکت نتوانست دل کاربران اسمارت فون ها را با تولید پرچمداران سری One M7 به دست بیاورد. این در حالی ست که گوشی میان رده One A9 بازخوردهای مثبتی را کسب کرد هر چند که ویژگی های آن از ویژگی های یک پرچمدار خیره کننده فاصله داشت.
یک اسمارت فون نکسوسی می تواند ثابت کند که اچ تی سی هنوز هم می تواند در ردیف اول تولید کنندگان بازار قرار گیرد. شایعات حاکی از آن است که ال جی قصد دارد دو مدل 5 و 5.5 اینچی را به بازار عرضه کند و اگر این ادعا درست باشد، موفقیت های این گوشی در کارنامه ال جی به ثبت خواهد رسید. اسمارت فون های نکسوس به مجموعه ای از الزامات اولیه و طراحی های خاص نیاز دارند که به نسبت پرچمداران شورانگیزی مانند گلکسی اس و سری گوشی های G ال جی، نکات مثبت بیشتری را در چنته داشته باشند.
نظرات